3/4'' Professional Air Impact Wrench

3/4 ''Profesional Air Dampak rengkuh

The alloy spindles panganyarna henteu gampang mun teu ngagem tur cimata lamun dipaké pikeun période lila Kembar palu clutch knalpot hareup kakuatan tinggi: 2600Nm handles tambahan masihan anjeun kontrol mesin leuwih.
1/2'' Professional Air Impact Wrench

1/2 ''Profesional Air Dampak rengkuh

The spindles alloy panganyarna henteu gampang mun teu ngagem tur cimata lamun dipaké pikeun période lila Struktur palu ganda, gancang, awét, panalungtikan panganyarna tur ngembangkeun téhnologi struktur mogok palu ganda, ngaronjatkeun efisiensi gawé Infront knalpot pikeun gawé gampang Torsi nepi ka 1250NM. Anjeun tiasa ngaharepkeun kaluaran dampak anu sami unggal waktos anjeun nganggo alat ieu dina padamelan.

PRODUK KAMI TERBARU

TENTANG KAMI

Taizhou Dongting parabot pneumatic parusahaan diadegkeun dina 2017, miheulaan téh mibanda dekade pangalaman dina Taizhou Kota Dongling pabrik mesin pneumatic.Éta mangrupikeun desain set, pamekaran, produksi, penjualan, jasa di salah sahiji produsén alat pneumatik profésional, komitmen pikeun nyayogikeun alat pneumatik anu kualitas luhur pikeun pangguna di sakumna dunya.
ngalanggan